Juridische diensten

Arbeidsrecht

Beckers Juridisch Advies wordt veelvuldig door werkgevers en werknemers verzocht om te adviseren en procederen rondom het arbeidsrecht. Door de ruime ervaring in vertegenwoordiging aan de werkgevers- en werknemerszijde, wordt het geschil of probleem altijd op de juiste vakkundige manier aangepakt.

Binnen het arbeidsrecht kan Beckers Juridisch Advies ondersteunen in onder andere:

Huurrecht en Vastgoedrecht

Beckers Juridisch Advies adviseert en procedeert tevens binnen het huurrecht en vastgoedrecht. Binnen dit rechtsgebied heeft zij veel ervaring in het juridisch bijstaan van de (ver)huurder en het ondersteunen van de (ver)koper, waarbij het volgen van het juiste pad vooropstaat.

Binnen het huur- en vastgoedrecht kan Beckers Juridisch Advies ondersteunen in onder andere:

Verbintenissenrecht

Door het opstellen van goede contracten kunnen veel toekomstige problemen worden voorkomen. Beckers Juridisch Advies probeert daarom preventief te ondersteunen in het opstellen van een juiste (contractuele) basis. Hierbij wordt de bedrijfsvoering bij de zakelijke klant beoordeelt en worden eventuele pijnpunten weggenomen. Ook bij een contractonderhandeling of een discussie over een (mondelinge) overeenkomst kan van deskundig advies worden voorzien.

Binnen het verbintenissenrecht kan Beckers Juridisch Advies ondersteunen in onder andere:

Incassorecht

Door het hanteren van een strak debiteurenbeleid worden facturen beter en sneller betaald. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodig financieel gat ontstaat. Door de uitgebreide ervaring op een groot incassobureau weet Beckers Juridisch Advies hoe een effectief debiteurenbeleid eruitziet en hoe dit uitgevoerd dient te worden. Indien de factuur, ondanks het strakke beleid alsnog niet wordt voldaan, kan zij ook de incassoprocedure opstarten.

Tarief

Beckers Juridisch Advies werkt uitsluitend op basis van een vast uurtarief (excl. BTW) of volgens een vooraf overeengekomen totaalprijs. Tijdens het eerste gesprek worden alle kosten openlijk besproken, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Heb jij een rechtsbijstandverzekering? Beckers Juridisch Advies kan samen met jou kijken of jouw zaak voor vergoeding bij de verzekering in aanmerking komt. Hierbij is van belang dat er altijd sprake is van een vrije keuze van jurist/advocaat. Je hoeft dus de zaak niet te laten behandelen door de verzekering.

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem direct contact met ons op voor een afspraak